Ett smartare sätt

HÖBJÖRN GÖR UTFODRING ENKEL OCH SNABB
Nu är det slut med krånglande påsar och trassliga nät. Höbjörn är lösningen för dig som vill effektivisera stallets kanske tråkigaste och mest tidsödande uppgift. Med Höbjörn går det enkelt och snabbt att förbereda utfodringen. Placera påsen i hållaren – påsen förblir utspänd och går lätt att packa samtidigt som innehållet vägs. Vill du fylla ett hönät istället väljer du Höbjörn med krokar istället för byglar. Höbjörn både håller och väger medan du packar.

SMARTARE UTFODRING SPARAR PENGAR OCH GER NÖJDARE HÄSTAR
Med höbjörn går det snabbare att fylla påsen och du sparar arbetstid. Den inbyggda vågen garanterar exakta fodergivor och du sparar pengar. En foderstat till största delen baserad på grovfoder är både billigare och bättre för hästen, även för den högpresterande. Du kan spara mycket pengar genom att se över foderstaten, väga givorna och på köpet få nöjdare hästar.

VAR RÄDD OM DIN KROPP
– TÄNK ERGONOMISKT
Höbjörn hjälpter dig arbeta i en bekväm position, dessutom minimeras antalet lyft. Ett tips är att använda en högaffel i kombination med höbjörn – då behöver du aldrig mer böja dig ner vid packning. Vågen fungerar lika bra i kalla utrymmen och är enkel att läsa av. Höbjörn är lätt att använda även med tjocka handskar på. Var rädd om din kropp, det är viktigt att tänka ergonomiskt.

NORRLÄNDSK KVALITE – NÅGOT I HÄSTVÄG!
Höbjörn är en svensk innovation som tillverkas i Sverige. Höbjörn klarar de tuffa krav som ställs på stallutrustning tack vare genomtänkt design och konstruktion helt i stål. Den är nu även gulanodiserad för ännu tåligare yta. Vi har testat hållbarheten under flera års tid och efter 85000 packningar är Höbjörn fortfarande som ny. Höbjörn tar liten plats och är enkel att montera. Höbjörn är gjord av hästfolk för hästfolk! Höbjörn är mönsterskyddad inom EU.

HÖBJÖRN FINNS I TVÅ VERSIONER
– HÖBJÖRN FÖR PÅSAR OCH HÖBJÖRN FÖR NÄT
Höbjörn för hönät har krokar som håller nätet utspänt och gör det lätt att packa samt en våg som väger tom 25kg. Nätbjörn kan även användas för höpåsar.

NÖJDA KUNDER ÄR DET VIKTIGASTE FÖR OSS
Vi tycker att Höbjörn är fantastisk men det viktigaste är vad du tycker. Därför säljer vi Höbjörn med helt nöjd kundgaranti vilket innebär att du får prova i hela 60 dagar, är du inte helt nöjd kan du returnera produkten och få pengarna tillbaka. Du får dessutom 2 års garanti mot material- och fabrikationsfel. Självklart följer vi konsumentköplagen och vad ARN rekommenderar. Läs mer om våra köpvillkor här.