Referenser
Höbjörn har nöjda kunder över hela Skandinavien. Responsen från våra kunder har varit mycket positiv. 
Höbjörn finns i både små och stora stallar och våra kunder tycker att de sparar både tid och pengar på att använda den. Höbjörn finns bland annat på riksanläggningar, Polisrytteriet, naturbruksgymnasier 
och är godkänd som arbetshjälpmedel av AF.

Maria Eriksson, Kalix

Ridlärare Level III, ridledarutbildare och tävlingsgryttare med över 30 års yrkeserfarenhet av häst och ridutbildning samt stalldrift. De senaste 20 åren i egen regi; 'Holmen Häst & Ridutbildning'
"Som företagare i hästbranschen är det extra viktigt att tänka rationellt och ergonomiskt därför rekommenderar jag Höbjörn till alla som vill jobba lite smartare och få mera tid till hästen!"

Erika Jakobsson, Viken

Ridlärare level III och tränare i hoppning.
Driver 'Stall Äsperödsgården' – inackorderingsstall och ridhus, utanför Helsingborg.

"Innan vi hade Höbjörn var de största problemen med att packa höpåsar att hålla ut påsen och få ned höet i påsen utan att böja sig så mycket. Nu använder vi Höbjörn till 100% när vi iordningställer höet och det kommer vi att fortsätta med för det spar tid och arbetskraft."

Monica Hauan, Kirkenes, Norge

Nina Gudrun Nilsen - verksamhetsledare och stallägare på Stall Fire Vinder Ridesenter,
Norges nordligaste ridanläggning med ridhus, ridskola och tävlingsverksamhet.
"Höbjörn kan vi ikke klare oss uten. Motto er: 'Dagen er ikke den samme uten!' Alle elsker Höbjörn på Stall Fire Vinder, den tar liten plass, er lett å lese vekt-tallet på og den var enkel å montere."

Birgitta Lindstrand, Sundsvall

Ridskolechef sedan 1983 på Sundsvalls Fältrittklubb,
Ridlärare level III , B-banbyggare och Ridledarubildare

"Tidigare var det ett evigt lyftande för att väga höpåsarna och dessutom var det besvärligt och tog lång tid att att få ner höet i påsen. Vi har provat Höbjörn sedan juni-2011 och Höbjörn underlättar verkligen packningen. Med Höbjörn går packningen snabbare, man ser vikten direkt och det blir en bra arbetshöjd, enkelt – helt enkelt!"

Eva Ulf, Stockholm

Driver Djursholms ridskola, ridlärare svensk fellow och svensk mästare i dressyr 2012
"Den hövåg vi använde tidigare var inte speciellt anpassad för uppgiften och påspacknig var ett mycket irriterande moment. Nu använder jag Höbjörn, för mig är det mycket lättare att packa påsen och jag behöver inte lyfta så mycket. Vi har utrustat vår Höbjörn med hjul och fått en mobil enhet, funkar jättebra."